Αρχική Σελίδα
H Εταιρεία
Photo Gallery
Επικοινωνία
H Eταιρεία

Η εταιρεία "DRY-HIRE SHOWS-MEDIA-PA SOLUTIONS MEMBER P.C." βρίσκεται στον Περισσό, κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στεγάζεται σε ολοκληρωμένο ιδιόκτητο συγκρότημα επί της οδού Ιωαννίνων 30, με ξεχωριστό τμήμα ήχου, φωτισμού, τεχνικής υποστήριξης και επικοινωνίας.

Με διευθυντή της τον κ. Αθανάσιο Χατήρα, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα το 1997, ενώ υπήρξε μέτοχος εταιρείας ενοικίασης μηχανημάτων ήχου (Ρ.Α.) το 1982.

Το 1988 συνεχίζοντας τη δημιουργική του πορεία, έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τα ηχεία Reinkus Heinz και το πρώτο «κρεμαστό» (Flying) σύστημα Ρ.Α. στη χώρα μας.

Την ίδια εποχή, με την ανάπτυξη της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας, κάτω απ' τη δική του καθοδήγηση, η εταιρεία του ανέπτυξε ένα σύγχρονο τμήμα μελέτης και κατασκευής ραδιοφωνικών σταθμών. Παράλληλα συνέχισε την δραστηριότητά του στο χώρο των ηχητικών και φωτιστικών εγκαταστάσεων σε μουσικές και θεατρικές σκηνές.

Το 1997 ξεκίνησε τη νέα του επιχείρηση με προσφορά υπηρεσιών σε συστήματα Ρ.Α. και εγκαταστάσεις φωτιστικών και ηχητικών μηχανημάτων για εκδηλώσεις και συναυλίες των πλέον φημισμένων ελληνικών και ξένων καλλιτεχνικών συγκροτημάτων- που εμπιστεύτηκαν την πείρα και τη τεχνική της υποδομή και κυρίως το ειδικό τμήμα μελετών και εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας, το οποίο απαρτίζεται από πτυχιούχους Ανωτέρων και Ανωτάτων Σχολών. Συνεχίζει, αναπτύσσοντας το στόλο της εταιρείας με μηχανήματα της d&b Audiotechnik, x-treme, QSC, Eastern Acoustic Works, NEXO. Επιτυγχάνοντας σημαντικές και σταθερές συνεργασίες με φεστιβάλ, όπως : Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Θέατρο Λυκαβηττού, Θέατρο Πέτρας, Φεστιβάλ Αττικού Άλσους, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-Θεσσαλονίκης, Λυρική Σκηνή, Εθνικό Θέατρο, TV εκπομπές και διαφήμιση, κάλυψη συναυλιών της Ορχήστρας Μίκη Θεοδωράκη καθώς και άλλα φεστιβάλ και περιοδείες.

Οι κυριότερες δραστηριότητες των τμημάτων της εταιρείας είναι η μελέτη, η ενοικίαση, η πώληση, η εγκατάσταση και η παράδοση ολοκληρωμένων συστημάτων σε πλήρη λειτουργία «με το κλειδί στο χέρι», turn key projects.


H Εταιρεία | Photo Gallery | Επικοινωνία

Design by infocus